Mot Residenset!

På Halloween visade jag tillsist mitt bildspel som handlar om rädslor, i morgon åker jag till Landshövdingens residens i Östersund och visar några av mina bilder där. Kastade mest in en ansökan utan att lägga in något större allvar bakom. Nu tänker jag – men tänk om någon vill ha mina obehagliga bilder i offentlig miljö!? Kanske hinner jag till och med bli nervös inför min presentation. Det jag ser mest fram emot är dock att träffa och mingla med andra kônstnärer. (Alltså jag har lite svårt att titulera mig konstnär – det är ett så komplext ord för mig av olika anledningar.) Nedan hittar ni några av mina bilder som jag visar i morgon och som finns med i mitt bildspel. Det jag kommer tala om är normer och rädslor. Hur rädda vi blir när normer bryts eller när något är oklart och otydligt. Men också hur kittlade vi är av det obehagliga och det förbjudna.Lämna ett Svar